Метални конструкции с текстилно покритие
Компания Вектор проектира и произвежда метални конструкции с текстилно покритие.
Конструкцията се състои от метална рамка и обвивка от PVC тъкан, което дава възможност за създаване на сгради с различни размери и форми.

Рамката на конструкцията може да бъде стоманена или алуминиева.

Стоманеният профил е на по-достъпна цена. Благодарение на използването на алуминиев профил, ние можем да създаваме конструкции, характеризиращи се с лекота и дълготрайност (срокът на експлоатация на алуминиевата рамка е над 70 години). Удобното закрепване на текстилната обвивка към рамката способства за неговата бърза замяна, без да се налага разглобяване на металната конструкция.

Конструкциите се използват с различно предназначение: като павилиони, покрити пазари, спортни съоръжения, навеси, летни кафенета и др. Тентовите конструкции са особено подходящи за покриване на тенис кортове, хиподруми, сцени и дискотеки.

Предимството на металните конструкции с текстилно покритие е възможността за поставянето им върху всякакъв терен, а също така и бързото им монтиране в изключително кратки срокове.

По своята същност тези съоръжения са сглобяеми и не принадлежат към категорията на постоянните конструкции. Поради тази причина е нужно минимално количество документи за техния монтаж.