Производствени сгради
Компания Вектор има над 20 години опит в производството на бързо монтируеми сгради и съоръжения от PVC материали, предназначени за производствения сектор.

Това са бързо сглобяеми производствени сгради, производствени сгради за селското стопанство, промишлени хангари, промишлени сгради и производствени помещения.

Предлагаме три вида сгради за решаване на производствените задачи при строителството:
пневматични – рамкови (ПКС), въздухоопорни (ВОС) и метални конструкции с текстилно покритие.

Всеки от трите вида сгради има своите предимства. Например,, към днешна дата въздухоопорните съоръжения (ВОС) са най-икономичните бързо сглобяеми сгради на пазара. Нямат рамкова конструкция и следователно не се нуждаят от вътрешни опори. При пневматичните – рамкови съоръжения (ПКС) можете по всяко време да увеличите или намалите площтта, която съоръжениео заема, чрез добавяне или премахване на отделни пневматични модули. Това е възможно благодарение на иновационната конструкция, състояща се от независими един от друг надуваеми елементи. Металната конструкция с текстилно покритие е съвременна и икономична алтернатива на традиционните сгради от тухла и бетон.

Ние ще проектираме, произведем и монтираме всеки от трите вида сгради, като се съобразим с размера на площадката, която трябва да бъде покрита, както и с желанията на клиента и особеностите на експлоатация.